Vector Tuning je dodao više snage i okretnog momenta uz W Keypad PLUS na Volkswagen Amarok!

29. 04. 2022.
 
Vector Tuning je dodao više snage i okretnog momenta uz W Keypad PLUS na Volkswagen Amarok!

Volkswagen Amarok je kamionet kojeg je proizveo Volkswagen. To je kamion s karoserijom, koji se sastoji od jednostruke i dvostruke kabine, u kombinaciji s pogonom na stražnje kotače ili pogonom na četiri kotača 4motion, a pokreću ga benzinski motori s turbopunjačem ili dizelski motori s izravnim ubrizgavanjem (TDI).

Od 2010. godine asortiman motora sastoji se od dva 2.0L turbopunjača s izravnim ubrizgavanjem (TDI) common rail dizel motora s više okretnog momenta, ali manje snage.

Volkswagen Amarok 2.0 TDI 4 MOT Bi-Turbo (03/2010 - 09/2016) (4x4) proizvodi 120 kW (163 KS; 161 KS) s okretnim momentom od 400 Nm. Potrošnja goriva u formatu kombiniranog ciklusa iznosi samo 7,6 L/100 km na varijanti sa stražnjim pogonom do 8,1 L/100 na verziji 4Motion, koja teoretski daje Amaroku domet od 1000 km (620 milja) sa punim rezervoarom.

Vector Tuning proizvod koji je korišten na ovom automobilu je tuning Powerbox modul W Keypad PLUS koji se može koristiti na svim tipovima motora, možete se zabavljati dok vozite izmjenom 4 različita programa, Power, Sport, Economy, i isključiti modul na off. Isto tako, može se fino podesiti kroz 7 razina. Dodatne informacije o ovom modulu su te da ga se bluetoothom može povezati na našu Vector Tuning bluetooth aplikaciju i mijenjati programe koristeći svoj smartphone.

Svi naši W Keypad PLUS Tuning moduli mogu se remapirati (reprogramirati ili reflashati) i koristiti na sljedećem automobilu.

Vector Tuning nudi široku paletu proizvoda, kao što su Chip Tuning Powerboxevi - W Keypad SENT, W Keypad i ostali Chip Tuning proizvodi – Drive Booster, pogledajte sve naše proizvode u webshop trgovini.

Za daljnja pitanja, možete nas kontaktirati na support@vector-tuning.hr

Ovdje su prikazani rezultati za Volkswagen Amarok 2.0 TDI 4 MOT Bi-Turbo (03/2010 - 09/2016) (4x4)

Odaberite svoje vozilo u padajućem izboru i provjerite performanse za vaš automobil.

Što nudimo u našem Power Boxu?

- Kvalitetan proizvod iz Njemačke
- Veća snaga i okretni moment vašeg automobila
- Smanjena potrošnja goriva do 10%
- Bolje ubrzanje – do 10%
- Keypad sa više programa i razina finog podešavanja
- Timer zagrijavanja – odgoda dok se vaš motor ne ugrije
- Bluetooth aplikacija za bolju kontrolu Powerboxa
- Garancija 2 godine

Image gallery
  Tuning novosti - All Posts