Uvjeti korištenja

Plaćanje / Autorizacija

Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Za tvrtke šaljemo ponudu. Zadržavamo pravo zahtjeva za avansno plaćanje veće količine naručene robe.

Načini plaćanja

Naručenu robu možete platiti pouzećem, općom uplatnicom (virmanom) ili preuzimanjem u poslovnici.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala s uračunatim PDV-om + iznosom troškova dostave. Međunarodna dostava ne podržava plaćanje pouzećem.

PLAĆANJE PO PONUDI OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Odabirom „Uplata po ponudi“ kao načina plaćanja dobiti ćete potvrdu narudžbe sa podacima o plaćanju Vaše narudžbe.

Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe te ćemo istu otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN HR8423600001102098405 otvoren kod ZAGREBAČKE banke.

PLAĆANJE VIRMANOM (TVRTKE)

Nakon obavljene narudžbe, a unutar 24h poslati ćemo vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe.

Naručenu robu plaćate po ponudi u roku od 24 sata, a po primitku uplate naručena roba biti će poslana na vašu adresu.

 

Dostava

Dostava se vrši isključivo dostavnom službom Overseas ili GLS, cijena dostave je 35 kn i rok isporuke je 2-4 dana. Bez obzira na količinu naručenih proizvoda cijena dostave je uvijek ista kao i za jedan naručeni proizvod. U slučaju gabaritno većih ili pošiljaka težih od 5 kg dostava će se obračunati prema važećem cjeniku Overseas Express-a ili GLS-a.

Za narudžbe preko 500,00kn dostava je BESPLATNA bez obzira na količinu i težinu naručenih proizvoda.
Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo ostećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

 

Reklamacije / Povrat proizvoda

ElektroMedia jamči ispravnost svih proizvoda kupljenih u našem on-line shopu. Svi proizvodi se detaljno provjeravaju prije predaje dostavnoj službi.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, ili nestručne ugradnje te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca. Kupčevo je pravo da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:

- dostava proizvoda koji nisu naručeni
- dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod s greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije tj. proizvodi koji se vraćaju putem paketne distribucije moraju biti propisno upakirani u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku. Reklamiranje ispravnog proizvoda naplacujemo pola radnog sata po cijeni 125 kn+PDV.

 

Ostali uvjeti

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Paritet

Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Račun šaljemo u paketu zajedno sa isporučenim proizvodima ili naknadno poštanskom službom. ElektroMedia  zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Prigovori

Po čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača Elektromedia Vam omogućuje da svoje pisane prigovore šaljete na: Elektromedia t.u.o. Ive Tijardovića 2, 10 000 Zagrebe-mail: info@elektromedia.hrtel: 01 / 3464-024 Na sve vaše primjedbe obvezujemo se odgovoriti u roku od 15 dana.

ORS - platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova

Uredba (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova (koja se primjenjuje 9. siječnja 2016.) u čl. 14. stavu 1. propisuje obvezu trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o on-line prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS. Platforma je započela s radom 15. veljače 2016. http://ec.europa.eu/odr

PRAVNE ODREDBE

Korištenjem usluga naših web stranica  prihvaćate naše uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka ElektroMedia, Ive Tijardovića 2, 10000 Zagreb te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web trgovina. ElektroMedia ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama elektromedia.hr vlasništvo su tvrtke ElektroMedia, osim dijela grafičkih elemenata koji se ne koriste u komercijalne svrhe. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.