Chip tuning automobila Mazda CX-5 2.2 SKYACTIV-D AWD (05/2017 - 05/2018)

Motor: diesel
Kubikaža: 2191 cm³
Snaga: 129 kW/175 PS
Okretni moment: 420 Nm
Mazda

TUNING SET W KEYPAD PLUS

 
Više snage
+18 kW
+25 PS
Veći okretni moment
+60 Nm
Ušteda goriva
Do 10%
 
 
2.990,00 kn
 
Na zalihi
 
 

 

Ostali proizvodi za vaše vozilo

Kliknite za više informacija

Drive Booster

1.850,00 kn
 
Na zalihi

Ovi podaci o performansama automobila Mazda CX-5 2.2 SKYACTIV-D AWD (05/2017 - 05/2018) prikazuju najveću moguću snagu automobila sa chip tuningom. Stvarne performanse ovise o serijskim performansama vozila Mazda CX-5 2.2 SKYACTIV-D AWD (05/2017 - 05/2018).

Mi isporučujemo tuning chip sa najboljim mogućim postavkama za Vaš model automobila, ali vi također možete prilagoditi performanse tuning chipa prema vašim zahtjevima.

ZAŠTO ODABRATI VECTOR TUNING PROIZVODE?

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Tuning Box Module

Povećanje izlazne snage motora postiže se optimiziranjem smjese goriva i zraka te trenutka paljenja u cilindru motora. Pri ovom procesu veliku ulogu igraju brizgaljke u nastavku Injektori s kojima se kontrolira količina, vrijeme i pritisak ubrizgavanja goriva. Vector tuning modul prikuplja podatke sa više sensora, obrađuje ih te putem Vector mikroprocesora optimizira i šalje u centralni sustav, računalo auta u nastavku ECU (Electronic control unit). ECU takve podatke preuzima i nastavlja sa upravljanjem, motomanagmentom motora. 

Vector modul bez obzira na povećanje snage motora ne povećava i potrošnju goriva, tajna leži u povećanom okretnom momentu.
 

Povećanje snage ne utječe na promjenu emisije ispušnih plinova.  

Za povećanje performansi motora preporučujemo i postavljanje sportskog filtera zraka.

Povećanje snage postiže se povećanjem okretnog momenta u donjem i srednjem rasponu brzine. Samim time dolazi i do povećanja krajnje brzine kod gotovo svih vozila u prosjeku od 5 do 10 km/h ovisno o toleranciji svakog pojedinog modela .

Poznato je u praksi da postoje manja odstupanja po tehničkim karakteristikama istih vozila u ovisnosti o održavanju, broju prijeđenih kilometara, kvaliteti goriva te načinu i mjestu korištenja. Iz navedenih razloga, standardne postavke Vector modula ne mogu postići maksimalno moguće poboljšanje performansi motora.

Podešavanjem dodatnog sistema upravljanja Firme Vector postiže se optimalni učinak na pojedinim tipovima vozila. Elektronika se može podešavati po potrebi i po želji kupca.

Za originalni Vector modul koji je pravilno ugrađen i podešen za vaše vozilo dajemo 24-mjesečnu garanciju. Za ostvarenje ovog uvjeta potrebno je imati račun !

Vozilo se izvana po ničemu ne razlikuje od serijskog a promjena snage može se utvrditi samo na valjcima za ispitivanje snage motora , Dyno .

Temperatura se povećava neznatno (samo pod punim opterećenjem). Primjerice, u slučaju Audia TDI pod konstantnim punim gasom, porast temperature biti će 8 stupnjeva.

Tuning-om se povećanje snage postiže optimiziranjem rada motora i korištenjem tolerancije različitih dijelova motora, a ujedno se ne ulazi u granična područja rada agregata. Prema dosadašnjim iskustvima raspon iskoristivosti disel motora ide do 60 % od početnih vrijednosti. Kod normalne upotrebe vozila i redovite zamjene ulja te redovitih servisa vijek trajanja motora se ne smanjuje. Samo ukoliko se konstantno vozite "sportskim" stilom morate promijeniti ulje svakih 10.000 km.

Proizvođač radi isti model automobila za različita tržišta koji mora zadovoljiti različite uvjete. To se prvenstveno odnosi na klimatske uvjete, kvalitetu goriva i način ekploatacije vozila. 

Vozilo sa automatskim mjenjačem automatski se podešava na nove uvjete .

Kupac je dužan sam napraviti prijavu i pregled vozila u stanici za tehnički pregled  (u Njemačkoj § 19/2 StVZO (njemački Pravilnik o licenciranju). Odobrenje tehničke inspekcije radi certifikata (u Njemačkoj TÜV) 

Drive Booster Module

Drive Booster Modul će poboljšati vrijeme odziva papučice gasa i odmah ćete dobiti odgovor od motora. Drugim riječima, Drive Booster Modul eliminira kašnjenje odziva papučice gasa, ali izlazni moment vašeg vozila neće se promijeniti.

Bez Drive Booster Modula i stalnom vožnjom pri punoj snazi ​​ECU će primati signale većih brzina i prilagoditi performanse motora tako da zadovoljavaju taj novi stil vožnje, a koji će učiniti performanse motora dinamičnijim. Nemoguće je, a i loše za vaš motor, da se trajno zadrži takav režim vožnje te stoga ECU na kraju vrati svoje stanje na standardne postavke. Ovdje se uvodi Drive Booster Modul - jednostavno ga priključite i vaše vozilo postaje dinamičnije.

Svaki Drive Booster Modul prilagođen je za svako pojedino vozilo zbog različitih operativnih sustava između različitih proizvođača, pa čak i između različitih modela istog proizvođača. Prilagođavajući svaku narudžbu, pobrinemo se da kupci dobiju Drive Booster Modul koji najbolje radi za njihovo vozilo.

Ne, još uvijek ne biste postigli isti učinak, a time možete oštetiti sklop gasa i pogonsku jedinicu! Ljudske fizičke radnje ne mogu nadomjestiti elektroničke signale koje pruža Drive Booster Modul.

Drive Booster Modul ne mijenja količinu goriva koja se ubrizgava u motor. Modul poboljšava vrijeme odziva papučice gasa. Vaše ponašanje u vožnji glavni je čimbenik koji će utjecati na potrošnju goriva, a standardnom vožnjom čak ćete umanjiti potrošnju goriva.

Tuning Moduli povećavaju snagu motora i okretni moment. Drive Booster Moduli modificiraju samo vrijeme odziva papučice gasa te stoga dobivate bolje ubrzanje.

To nije nužno, jer Drive Booster Modul ne vrši nikakve promjene u dizajnu automobila ili u softveru ECU-a, već šalje različite signale od papučice gasa do ECU-a. To neće utjecati na vaše osiguranje jer motor ostaje standardni. Drive Booster Modul u skladu je s direktivom 2014/30 / EU koja se odnosi na elektromagnetsku kompatibilnost.

Nema nikakvog utjecaja. Stil vožnje i razina njege i servisa vozila glavni su čimbenici za pouzdanost vašeg vozila.

Drive Booster Modul ne mijenja omjer zraka i goriva u motoru tako da to neće utjecati na razine emisija i filter ispušnih plinova.

Ako niste zadovoljni s njim, možete vratiti Drive Booster Modul u roku od 14 dana nakon što ste ga primili, bez pitanja.